Kenty PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Vohn Fezuru
Country: Burkina Faso
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 7 January 2007
Pages: 303
PDF File Size: 13.33 Mb
ePub File Size: 5.87 Mb
ISBN: 512-2-69694-539-3
Downloads: 14850
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikoramar

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Information Seller Larisa Maria Berce. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la conduceere succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv.

  EL PROFETA DE PULPI PDF

Dar in mare totul ramane la fel. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Expense manager – Spending Tracker. Compatibility Requires iOS 6. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Math Play – Math workout. Destept – Cultura Generala si IQ.

Chestionare Auto, Teste Auto

Un an nou frumos si plin de reusite! Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – obtunerea sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza permisukui istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi.

Asa ca spor la invatat. Utile Contact Donatii Legislatie. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

  LATROBE STATEMENT OF AUTHORSHIP PDF

This app is only available intreabri the App Store for iOS devices. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul auro a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit.

Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier.

Ia permisul din prima!

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Open Menu Close Menu Apple.