Kenty PDF

CME FS 2 Bed-Type Milling Machine. Troisdorf. Ponuda: 0. €. Top lot. ALMAC DA PC Facetting Machining Center. Biel/Bienne. INAS – TVORNICA ALATNIH STROJEVA DOO ZitnjakBBPP Zagreb President Phone: 2 , Int. Phone: + 2 10 02, 2 Glodalo za izradu utora (lijevo), 2 prstasta glodala (u sredini) i 3 prstasta proces obrade (klin) i držalo koje služi za prihvat na alatni stroj i prijenos sila rezanja.

Author: Zukasa Akinogul
Country: Georgia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 20 September 2015
Pages: 473
PDF File Size: 7.98 Mb
ePub File Size: 14.76 Mb
ISBN: 972-4-23517-686-6
Downloads: 85767
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikozragore

Postoje dvije vrste alata: Omjer napona primara i sekundara jednak je broju navoja u primaru odnosno sekundaru. Slade Ivo 15 Alatni strojevi I 5.

Tokarilica

Kako se dijele alati za hladno sabijanje? Genetaror visoke frekvencije stvara visoko frekventno magnetno polje. Materijali koji se hladno ekstrudiraju su: Frekvencije rada indukcijskih strojeva za zavarivanje dijele se u tri osnovne grupe: Objasniti osnovne karakteristike obrade hladnom deformacijom?

  INTENSYWNA TERAPIA RYBICKI PDF

Pogled u VF generator I. Prema upotrebi postupka razlikuju sa sfrojevi — zavarivanje i navarivanje. Punjenje kontejnera za ekstruziju u toplom stanju Forma u matrici gledano s izlazne strane prema ulaznoj I.

Alatni čelik – Wikipedija

Sastoje se od ulaznog dijela, dijela za kalibriranje svijetlog dijela te izlaznog dijela. Kakvi predmeti se proizvode hladnim sabijanjem? Koji je princip rada stroja za hladno sabijanje? O izboru mlaznice ovisi koliko je dobar zavareni spoj. Bazira se na brzoj promjeni jakosti magnetskog polja koje se inducira u zavojnici. Time se definira pritisak i potrebna brzina zavarivanja.

Shema mekog lemljenja u elektrotehnici Postupak lemljenja 1. Postupci hladnog oblikovanja su: Koji su razlozi, prednosti i nedostaci dubokog utiskivanja?

Rezni alat

Koji su osnovni dijelovi stroja za lemljenje u kupki? Proizvodnja acetilena za industrijske potrebe je iz CaC3 kalcijevog karbida garbure, karbita i H2O vode. Ukapljivanjem se smanjuje volumen plinova oko puta.

Moraju biti fleksibilne kako bi se lako mogle voditi od boce do mjesta zavarivanja. We are a non-profit group that run this website to share documents. Traka vodi elemente unaprijed definiranom brzinom kroz stroj, odnosno kroz postupak lemljenja.

  CURSO CRASH METABOLISMO Y NUTRICION PDF

Please copy and paste this embed script to where you want to embed Embed Script. Kako se dijele matrice kod ekstruzije? Postavljanje detonatora Presjek zavarenog spoja eksplozijom Simulacija eksplozije I.

Generator proizvodi potrebnu VF-elektromagnetsku energiju.

Tokarilica – Wikipedija

Sila utiskivanja ovisi o velikom broju utjecajnih aoatni Na traci su odstojnici nakoje se postavlja radni element I. Postrojenje za ekstruziju I. Zbog promjene magnetskog polja, u materijalu koji se u njemu nalazi dolazi do pojave otpora koji se pretvara u toplinu. Nema dodavanja topline iz nekog drugog izvora, jer je nepotrebna.