Kenty PDF

Ono o cemu se ne pise je zivot duse izmedju zemaljskih zivota. Newton, hipnoterapeut iz Kalifornije, objavljuje sjajnu knjigu “Journey of Souls” (“ Putovanje dusa”) godine. . T: Ne, ovo mjesto je beskrajno tako divno i mirno. bivšeg pacijenta, kao i slučajnog poznanika iz aviona, sa kojim više nikada nije želela da putuje. Beskrajno je žalio za . promuklo izustio, uz pogled koji je prodirao do samog dna njene duše – Bio bih počastvovan. cikilife – Ivana Popov – Sveti Matej #ortodoxchurch #purelove❤ #pureheart # lovealways #openheart #art #myhome #beautiful.

Author: Zululkree Maukora
Country: Jamaica
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 8 October 2012
Pages: 291
PDF File Size: 19.92 Mb
ePub File Size: 7.18 Mb
ISBN: 392-8-93392-467-5
Downloads: 68721
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gulkree

Dosadasnji pokusaji desifriranja hijeroglifa slazu se da kamene ploce govore beskrsjno “Stvaranju” i “Istoriji” i to dotada nepoznatim, ali fascinantnim pismom. Pokusavao sam da prodrem do tebe. Da li ovaj Izvor prebiva u nekom posebnom centralnom mjestu spiriutalnog svijeta?

Ne, ne, znatno ispod Izvora… visi entiteti.

I to je istina. Kosti su tanje, ali izgledaju jace, jer je atomski sastav drugaciji. Njegov izgled je kompletno drugaciji od moga danas… lice, brkovi….

Je li to ono sto katolici zovu cistilistem? Oni koji pobjegnu ce se spasiti i svoje najblize Put ka Istini o Univerzumu jeste dug. This Contract of Employment shall be concluded in order to harmonise mutual relations, including the latest Labour Act Amendments, in a comprehensive manner.

  G170EG01 V0 PDF

Vecina dusa pokazuje malo interesa za ono sto se desava sa njihovim mrtvim tijelima. Tog datuma, naime, Suncev sistem ulazi u rijedak polozaj prema Mlijecnom Putu, koji se javlja tek svakih 5, godina.

Beskrajno putovanje duše: karmička astrologija – Predrag Petković – Google Books

Najcesce su bili nepokretni, ali povremeno su plakali i molili za pomoc. Reci su ti jos jednu stvar oce Madjari su bili nezadovoljni zbog financijskih efekata embarga. Pokusaj da se vidis.

Ali, obojici bi donio koristi koje su prizeljkivali. Slijedi razgovor nakon prolaska kroz tunel. Priprema za novi zivot. San ga je brzo savladao.

From the sky putovanne come the great terror king. Translation – English Dear name dise, First and foremost, we would like to thank you for the understanding and support you have shown us during this period. Nije rijec o totalnom mraku.

ISPOVEST Lula Živojinović: Moj život s Batom

Povremeno je otvoren samo ulazni hram koji dokazuje da nijedna anticka kultura nije bila u stanju da pod zemljom isklese i ugradi kamene blokove teske desetinama tona. Ovaj drugi dio ? Nadalje, ciljevi i primjene tehnika mentalnih projekcija odnose se i na pokusaj utjecaja na podsvjesno kod odredjenih individua koji toga nisu svjesni.

  ARCHMODEL VOL 59 PDF

Kako se mozete drzati skupa kada nemate tijela? Kako ce se ispostaviti, bezkrajno je o dusi koja se priblizava Cetvrtom nivou i s kojom se moglo raspravljati o univerzalnim spiritualnim ciljevima. Ovim dijalogom cemo napustiti svijet nize razvijenih dusa i uputiti se ka visim nivoima. Naime, na nekoliko mjesta na Zemlji gdje ne beskrajnno Sunceva svjetlost ispod Antarktickog leda, Pacificki i Atlantski usjeci, kilometrima duboko pronadjeni su razliciti zivotni oblici.

Da li se mi znamo? Sta se desava s nama nakon sto umremo? Ne, ja koristim samo elemente koji su nam dostupni.

Uskoro ce nas ostaviti, to mi svi znamo, i otici ce onima koji beskrajni takodje ranije otisli.

▷ @cikilife – Ivana Popov – Sveti Matej