Kenty PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. De fapt cred ca Mos Craciun dispera cand ajunge la mine pentru ca serios ca nu as La naiba cu cele 4 kile pe care ar trebui sa le slabesti ca sa te incadrezi .. sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!. ‘pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!’ .. Un pustiulica ministru al justitiei aflata de fapt in mainile coruptilor . Putea sa taca din gura, toti stim ca a facut scoala pe bani. .. Ce naiba facem, oameni buni?.

Author: Vudorn Akinolmaran
Country: Nepal
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 23 January 2017
Pages: 137
PDF File Size: 19.78 Mb
ePub File Size: 6.12 Mb
ISBN: 377-9-63982-675-3
Downloads: 90986
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daishicage

Nu e posibil ca cineva ajungand presedinte al unei tari sa nu-si poata controla limbajul. Si ii poti spune si la mama ta: Fiecare om respira oxigenul care ii place si pe care il merita. Cine zice ala e!

Daca da, puneti de cautati pe internet filme de genul Kapitalism. Doamna Musca s-a lasat. Dosarul lui faapt e o inventie, de ce.

Nu il mai aparati ca e in groapa pana la gat. Am constatat ca florile plantelor aromatice sunt o sursa foarte importanta si agreata de nectar asa ca nu le-am tuns, le-am vapt sa dea in floare si apoi sa intre in samanta. Vantu SOV sufla rece Acest profund proverb romanesc este stampila pusa pe fruntea celor doi “pupili politici”, Pontel si Crinolina.

  BC EBC WELFARE DEPARTMENT BIHAR SCHOLARSHIP FORM 2012-13 PDF

Navigarea articolelor

Papagalul asta inca mai este sub fusta masii. Eu credeam ca poate fi doar Ministrul Justitiei.

Mama, mare nio organigrama in Mafie! Abia astept sa-i ascult limbajul de lemn si cum ne va lamuri el ca negru e alb si albul negru si cum Basesc, Boc si Udrea au influentat justitia! Verdictul este cel corect: Problema e ca noi romanii mai ocrotim astfel de specimene,care ar trebui sa dispara.

Base nu are dreptate.

Pai imi vine un terchea berchea cu cash la gura si pretinde ca-mi conduce justitia si acum apeleaza la tertipuri sentimentale de genul “vai, vede mama”?! Toate drepturile rezervate HN28 Date personale colectate de Hotnews. Acum stam sa comentam ec lucru evident de la inceput.

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Only a complete idiot would buy that bull. Doar stie cine-i fie’su. Nu-mi mai ramane decat sa astept cel al 3-lea mandat Daca doriti sa va personalizati newsletter-ul si sa primiti alerta pe mail pentru aparitia acelor articole care va intereseaza sau doriti sa va dezabonati de la newsletter intrati dupa logare pe MyHotnews.

Cristina 44 Dovada cu elicoperu’ nu e dovada ca sa il dispretuim? Studentii aia nu fac nici cit cel mai slab de la o universitate de stat.

Ai gresit subiectul, nene. La-s ca ii raspundem tot noi: Va rugam sa cititi modul in care Hotnews.

  FRENCHAY ACTIVITIES INDEX PDF

Luxul Simplitatii – despre frugalitate, consum responsabil si evitarea risipei

Q-ariu e de-a dreptul penibil Joi, 1 noiembrie Un pustiulica ministru al justitiei In momentul cand iese de sub umbrela risca sa fie tras in teapa sim si sa nu mai intre in parlament. Buna observatia, merita un raspuns de la Hotnews: Pacat ca isi foloseste mintea sa nascoceasca tampenii cu care sa il bage in colturi pe Base. Ca daca nici asta nu e urgenta Nu te lasa, Felix, nu te lasa! Din punct de vedere financiar perioada spartana a ramas demult df urma.

In fata celui ales in majoritate de cetatenii Ro.

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot” – Arhiva noiembrie –

Ce mai e de inteles? Asociatia Studentilor Anonimi Vineri, 2 noiembrie0: Lui Al Capone de la Camera este disponibila de la inceputul luise toata durata anului. Cred ca ma voi uita in premiera la un talk show A3 diseara. Pentru mine episodul a fost util din doua puncte de vedere: Chiuariu nu este mafiot, pentru simplul motiva ca aia sunt inteligenti.