Kenty PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Kizragore Zulujin
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 21 April 2013
Pages: 374
PDF File Size: 16.77 Mb
ePub File Size: 10.26 Mb
ISBN: 688-9-37106-136-3
Downloads: 96763
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maubar

Aquasystem – Italija Aquasystem S. Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje centrifigalne podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu.

Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi.

  BS EN 10045-1 PDF

Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program.

Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni. Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma centrifygalne za ozbiljne instalacije i projekte. Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava.

Verder industrijske pumpe

Pedrollo – Italija Pedrollo S. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta.

HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom cenyrifugalne sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program. Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje.

  APPLAUDITE POPOLI TUTTI SPARTITO PDF

Elektro Đurović d.o.o. | servis i prodaja pumpi za vodu

Elit inox – Srbija Cebtrifugalne Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Svaki radni dan od 8. Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju.