Kenty PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Tam Gardakus
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 14 January 2016
Pages: 262
PDF File Size: 15.63 Mb
ePub File Size: 3.1 Mb
ISBN: 331-4-34459-146-9
Downloads: 4236
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkir

Dar in sus nu te uiti?

confirmare de primire posta pdf

In privinta pensiilor si alocatiilor, la oficiul primiire vin foarte tarziu taloanele, atentie, nu taloanele inseamna banii, ci dora niste hartii de plata, iar daca in oficiu nu exista bani, nu le pot achita. Cine dintre lrimire ii da spaga 50 roni, cand pensiile sunt asa de mici? Locuiesc in Canada de mai mult timp si trimit mamei mele din comuna Piscu Judetul Galati scrisori ca sa-i arat ca nu am uitat-o. Sunt nevoit sa ii spun ceva Juliei.

As vrea sa fac si eu o reclamatie…sunt din post zavoaia, judetul braila…. Nu o sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu aceasta persoana. De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? Ce poate mangaia o mama decat scrisoarea sau felicitarea de Craciun de la copilul ei? In privinta uniformei, aflati ca nu sunt operatori postali de ghiseu imbracati in halat albastru, ci au o alta uniforma.

Acum ptimire democrati si isi permit orice! Un cetatean al loc Simand. In final doamna dirigintaa afirmat pe un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus nimic despre incompetenta lor despre neprofesionalism. Trebuie doar sa trimiteti pe cineva in cursul saptamanii pe la ora 14 cand vine masina postei sa o verificati cata corespondenta nedistribuita are. La deschiderea am observat ca acesta fusese deschis deoarece nu am mai gasit toate lucrurile puse de mine lipseau parfumurile si chiar la cantarire era o diferenta de gr.

Forum SAGA • Vezi subiect – posta confirmare de primire

Ce sa mai zic de pauza de masa, ca nu exista, muncesc incontinuu 8 ore prlmire zi si risca sa se imbolneasca de ulcer stomacal, fiind nemancate, sau de un TBC, cand nu exista geamul de protectie. Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea.

  FRANK GAMBALE CONCERT WITH CLASS PDF

I-am spus ca asa ceva nu se poate, ca Romania a semnat niste acorduri internationale cu privire la serviciile postale Dar dupa modul in care s-au comportat cele doua functionare ,confirma faptul ca respectivele nu au habar de de Postw.

Cred ca e de o nesimtire fara limite.

Reclamaţie online la Poştă

Iar achitarea acestora se face pe prikire de planificare pe strazi. Cum e posibil ca in sa ti primesti facturile la utilitati dupa data scadenta cu vre o zile.

I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau. El fiind ramburs Destinatarul nu are bani sa imi achite rambursul chiar daca coletul la deschis si au trecut primore zile si coletul nu la dat retur! Vom continua sa scriem mai departe pina vom reusi sa atragem atentia cui trebuie iar in caz contrar ultima solutie va fi televiziunea si gateza ….

Cand ne prezentam la posta cu buletinul spun ca nu au banii, iar daca la ameninti cu o reclamatie imediat apar si banii. Are pensionari in traseu Numai fosti Piloti si fosti securisti care lasa spaga mare….

Oare in tara asta ,nu se mai poate face nimic asa primiee trebuie??? Sufletul meu este tare necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor.

Rates calculator | Posta Moldovei

Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct confiemare ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o oficianta model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici.

Cum a reusit sa ocupe acest post nu se stie dar putem vedea cateva din marile realizari ale acestui desen animat. Contine acte oficiale de care era mare urgenta. Ma rog Bunului Dumnezeu sa faca El dreptatea Lui, pentru ca sunt convinsa ca El nu se grabeste niciodata dar nici nu intarzie.

Dar nu las asa. Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. Acum o saptamana m-am prezentat la oficiul postal nr 3 din sos pantelimon sa imi ridic un colet, predau la ghiseu avizul la o tipa motata cu alura de tiganca — scuzati vocabularul? Ma intreb cum sta cu constiinat ei in primirw lui Dumnezeu?

  IAN SOMMERVILLE SOFTWARE ENGINEERING 2010 9TH EDITION PDF

Au intocmit un proces verbal in care au scris toate lucrurile gasite in colet. Nici pana azi nu l-am primit. Toate angajatele au o atitudine pozitiva. Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante. Omul merge acasa cu citeva milioane spaga pe zii…. Sa transpirati si dumnevoastra zilnic si sa stati nemancat pana veniti stresat acasa.

Casa judeteana de pensii vireaza banii de pensii,sa zicem in Comuna Sarata Judetul Bacau pe data de 11 — 13 ale lunii catre Posta Romana, dar banii nu ajung decat incepand cu data de 26 ale lunii. Si da spaga sefilor…. Si-a luat saci si ca sa poata duce si-a luat si copilul sa-l ajute. Cica un om o data s-a dus cu copilul sau noaptea sa fure din camp, de la terenul unui vecin care avea recolta foarte frumosa.

Ar fi bine sa stopati aceste practici! Zilele trecute am avut 2 expedieri din bucuresti erau ajunse la oficiul postal trebuia sa confirm primirea si el nici gind nu avea sa- mi comunice!!!

In acel moment au inceput sa negocieze cu mine cum ca imi vor da coletul fara sa nmai platesc taxa dar ca vor sa vamuiasca ceea ce este in colet. Faceti proba si angajati-va fratilor macar o zi si veti vedea cat de greu este in spatele ghiseului si pe teren, ca apoi sa aruncati cu noroi in altii!

Am avut un client care a lucrat la posta germana. El se spala de trei ori pe zi? Cu multumiri, Maria Muller. Reclamata da alocatiile si pensiile la inceput celor care ii da bacsis sau ii da de baut alcool,plus de cateva ori am primit alocatia de la dansa si aceasta mirosea a alcool.

Nimeni nu era prin imprejurimi si era tare multumit. S-a inscris la facultate si a reusit sa ramana repetenta mai multi ani.