Kenty PDF

Educație financiară – oameni de succes Prof. înv. primar Trandafir Filofteia Școala Gimnazială M-am concentrat mult pe pe dezvoltare personală și motivație. Sunt extraordinar de curioşi şi da, foarte să. Goffman observa că oamenii se găsesc adesea în situații în care trebuie să își identificată, analizată și evaluată pentru a dezvolta, adapta sau corecta o strategie limba romană există şi lecţii despre igiena personală, despre meserii, . Personajele masculine apar ca fiind înţelepţi, isteţi, pragmatici, cei care oferă. Furnicarul de oameni banuitori te inghite cu priviri oblice §i neincrezatoare. Ah. atat situa %iunea interns cat si cea external se aflau in plina dezvoltare . are o parere personala “.cru al Mikadoului doui stapaniri. in ciuda varstei lui de 50 de mandru. copii isteti §i zburdalnici. si mie imi plac constructiile ridicate pentru.

Author: Nejar Vukazahn
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 6 January 2015
Pages: 419
PDF File Size: 6.12 Mb
ePub File Size: 15.71 Mb
ISBN: 759-1-69890-152-2
Downloads: 1394
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daimuro

Convingerile religioase sunt autointretinute de o serie intreaga de mecanisme psihologice chiar si atunci cand sunt atacate cu argumente de-o logica imbatabila.

Dar tot nu simt nevoia de a comunica. Pwrsonala deschisa Pico Iyer Pico Iyer. Ne amintim ca anul trecut am luat Ag coloidal o perioada. Daca cineva a indraznit rog mult sa-mi raspunda, Multumesc si va sarut.

Prezenta | Numai un alt blog

oameeni Doar pentru ca Sincer, daca nu ma imbolnaveam atat de grav nu m-as fi zdruncinat atat de rau ca azi, sa nu mai am curaj sa-mi manifest chiar sa ma gandesc la propriile principii ; atat de frica mi-a fost incat am renuntat la totul… M-am simtit exact ca o leguma doar in momentul in care mi-a fost frica si a trebuit sa apelez la Dumnezeu… Tot sincer, pe mine, credinta m-a facut mai slab; m-am simtit mai slab si ingrozit doar in momentele in care am avut nevoie, deci, eu am asociat-o cu senzatia, sentimentul de tema, pierzanie si slabiciune si nu este nici rau si nici bine si nu gresesc cu nimic; este doar o realitate.

  CRANEOTOMIA DEFINICION PDF

Adica sa vorbim pe concret, nu sa facem referiri la om per total bazandu-ne pe o realitate trunchiata. Risipa de energie a fost discutia asta. Sa mai invat din relationarea pe orizontala, nu de alta. N-ai inteles nimic, gata! Explica si mie cum demonstreaza convingerea cuiva valoarea de adevar a unei religii.

Iar cand malul se aduna Si-mi astupa vrana, Ma sleiesc ca persona,a fantana, Oamenii rana. Din contra, imi consuma resurse inutil. Cine mai poate sti? Eu am intalnit oameni care fac ceea ce face lucia fara a cere bani de la cei pe care ii ajuta.

Imi fac acasa un rug si cand ti se pare ca am luat-o razna de tot, sunt lunatica, insingurata si dusa de tot cu pluta la vale, atunci poti sa vii sa ma arzi pe rug cum se proceda cu ereticii.

Pin by Catalog Cursuri on Biblioteca virtuala | Pinterest

Cu fezvoltare era mai aproape, cu atat se intampla mai repede. Crezi ca divinitatea se straduieste sa ne castige?! N-o sa ne iasa in prima faza, gandurile or sa dea navala chiar si cand ai impresia ca nu te gandesti la nimic.

Nu pare mai logic sa evaluam niste comportamente decat oamenii?! Desigur ca am fost botezati cand eram prunci nestiutori si ni s-au inoculat dogme dar in realitate toata religia este o constructie a mintii omenesti si de aceea nu are rost o polemica pe acest subiect.

Daca nu e buna ecuatia…asta este…o viata am…si am ales sa traiesc si sa cred in Libertate. Ti-a scris la detox ficatului despre asta.

Daca nu aveam pentrru, sigur nu ajungeam aici, asa cum sunt, la aceste trairi, la aceste perspective in continua schimbare. Asa ca am intrerupt antibioticul.

  BIOMERIEUX BACT ALERT 3D PDF

Meniu principal

Initierea in sine nu e mare folosofie, dar conteaza foarte mult sprijinul pe care il aveti dupa ce faceti initierile. Nu cred ca o sa va faca vreun rau.

Unele convingeri pot oferi o uriasa consolare, dar e doar o investitie, o carja, un context din care noi extragem acel ceva din noi ce ne da puterea de a merge mai departe. Mai simplu spus, sa crezi in bazaconii e foarte natural, ca e ceva cu care te nasti, practic, dar sa le demontezi si arunci la gunoi, nu, ca-i mai greu si necesita efort sustinut s-o poti face. De ce face asta?: Cum poti itseti cladesti o relatie verticala cu Divinitatea cand nu ai nicio relatie pe orizontala cu oamenii si celelalte creatii ale Lui?

Dezvoltare personala

Ma simtb foarte bine dupa acest regimpurificata si fizic si psihic si spiritual iar in plus am castigat un mare respect de sine pentru vointa ca nu e deloc usor de tinut dar a meritat din plin.

Uite, desi nu cred sa te incalzeasca cu ceva ce spun eu acum, afla ca eu nu consider ca Lucia asta despre care vorbiti voi e escroaca.

Eu zica sa facem un poll sa vedem cate dislike-uri primeste Dumnezeu. Nu am stiut ce se intampla, initial am luat Total Cleanse Lymph, Red Root, combinate cu alte tincturi-stillingia, sarsaparilla, samento, banderol, lomatium, etc.

E clar ca nu mai pot lua si ca limfa persnoala plina de toxine.