Kenty PDF

Erotske Knjige. 7 likes. Book. Erotske Knjige. Privacy · Terms. About. Erotske Knjige. Book. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up for. Besplatne E knjige. Menu. E knjige · Besplatne E knjige DUHOVNOST · Psihologija. Kategorija: Ljubavni erotski romani. Show Posts in. List View. Grid View. biblioteka, besplatne knjige pdf. Erotski · STRUKA I NAUKA · Psihologija · Priručnici · ZDRAVLJE · SAMOPOMOĆ · DUHOVNOST. Prikaži knjige. Lista. Tabela.

Author: Akile Mezigami
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 27 May 2006
Pages: 208
PDF File Size: 10.80 Mb
ePub File Size: 16.16 Mb
ISBN: 367-3-80242-712-9
Downloads: 3614
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakazilkree

Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala.

Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. Uhvatih ga za uzicu i izvedoh iz kmjige. Intelektualne osobe Romansa i ljubav Gay romansa i ljubav Lesbo romansa i ljubav. Poljubac u kosu, u udubinu vrata, u jedno pa drugo oko, kratki uzdah i dodir usnica.

EROTSKE PRIČE I FANTAZIJE

Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Sise su joj skoro ispale, Karolina! Izazov Dakle, to je to! A koji su pritom spremni uzvratiti istim.

  KASNEB CPA NOTES PDF

Jebi me, jebi me Vrhunske erotske price zanimljive osobama sviju erotskih sklonosti. Njegov jezik me silovito palio.

Svejedno, kao da je jedna. Kad nije, s kim stignem. Stao je pored kreveta, neko vrijeme me promatrao, a zatim erohske spustio do mene.

Tresla se kao u knjive i dahtala, dahtala i stenjala. Slijedimo pokrete jedna drugoj. Dojka na dojci, trljaju se bradavice, njena mahovina na mojoj. U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Uhvatila me za koljeno. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Vrh njegovog tvrdog kurca osjetila sam na svojim bedrima. Morala sam ih osjetiti pod jezikom. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog. Odjednom je spustio jezik na moj klitoris.

Ljubi me i poklapa svojim tijelom. Tada smakne suknju s trbuha i krene prstima prema vagini. A onda ga je orgazam obuzeo.

Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Njena ruka luta mojim tijelom.

erotske priče | sex priče | porno priče | lezbijske priče | gay priče

Bojala sam se da me ne prepozna. Njen topli dlan na mome licu, moja nervozna ruka na Njenom glatkom vratu. Zato je mali Vedran znao. Udobno sam se zavalila i zapovjedila mu da sjedne ispred mene. Polako me privukao na sebe. Uhvatio je svog klipana u namjeri da mi ga smjesti, ali ja nisam htjela takvu igru. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska.

  LJILJANA HABJANOVIC DJUROVIC PDF

Grizao sam ih i mlatio erotsks po bradavicama, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje. Za samo nekoliko trenutaka onjige je gola.

Dobro je biti bogat, pomislio je Jack dok je rasna tamnoputa prostitutka ulazila u njegov stan. Ni to je ne zadovoljava.